Hvad synes kvinder om skaldede mænd?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest

Skaldede mænd, og kvinders syn på dem

Mange vil sikkert ikke indrømme det, men de fleste fyre der er ved at blive tyndhårede, tænker formentlig på, hvorvidt deres chancer hos kvinderne bliver forringede når håret ryger. Det at blive skaldet, har for langt de fleste intet med sygdom at gøre. Der er derfor ikke noget at frygte. Alligevel anses det hos mange mænd som et tegn på alderdom og skrøbelighed. Derfor tror nogle mænd, at kvinder vil finde det usexet eller mindre attraktivt, hvis en mand er skaldet, men er det nu også sandt?

Kære mænd! Der er godt nyt. Det et er nemlig ikke sådan det forholder sig. Flere undersøgelser, blandt andet en undersøgelse af Albert Mennes fra Wharton Business School, viser, at skaldede mænd bliver opfattet som mere dominerende, mere magtfulde og stærkere – ja, faktisk også en smule højere af kvinder. Alt sammen karakteristika som vi godt tør sige, at kvinder i grove træk finder sexede.

Dette bakkes også op af en undersøgelse fra online doctors. I undersøgelsen har man spurgt, om mænd og kvinder finder skaldede sexede. Svarene, som ses af nedenstående tabel, giver håb.

Kilde: Online Doctors

Over halvdelen af kvinderne i USA, og 41% af kvinder i UK svarer, at det ligefremt er sexet når en mand er skaldet. Bevares, djævlens advokat vil måske argumentere for, at mange af disse undersøgelser ikke er lavet i Danmark, hvorfor de ikke repræsenterer danske kvinder. Vi tør dog alligevel godt give danske mænd der lider af hårtab en opmuntring. Vi tror simpelthen ikke på, at danske kvinders holdninger er meget anderledes end de amerikanske og engelske kvinders holdninger på dette punkt. Vi har trods alt også set, at danske kvinder vender mundvigen opad, når samtalen falder på Dwayne ”the Rock” Johnson (host host, var det ikke noget med, at han var kåret til sexiest man alive i 2016?).

men…

Generelt er undersøgelserne opløftende for mænd der frygter, hvordan deres skaldethed vil blive modtaget af kvinderne. Der er derfor ikke noget at være nervøs for, MEN undersøgelserne omhandler skaldede mænd, og ikke mænd med pletskaldethed. Mænd med pletskaldethed og mænd som forsøger sig med hentehår, vil generelt blive opfattet som ældre og mindre attraktive. Rådet til mændene derude er derfor: embrace it! Hvis man har svært ved at acceptere sit hårtab, og man kan gøre noget ved det, så skal man det, men ellers kan vi kun anbefale at rocke sit skaldede look. Man kan sagtens krydre looket med et par briller eller noget skæg. Få evt. bygget lidt mere muskelmasse på kroppen, så du i endnu større grad kan spille på opfattelsen af dominans og magt. Mulighederne er mange, og man kan sagtens finde et look der passer til én, uanset ens hovedform. Hvis berømtheder som Dwayne Johnson, Vin Dielsel, Bruce Willis og Jason Statham – listen er faktisk utrolig lang – kan, så kan du også! Fælles for disse skaldede berømtheder er, at de øser af dominans, magt og ikke mindst selvtillid.

Det er lidt paradoksalt, men nogle mænd vil opleve en stor usikkerhed og dårligere selvværd, når de bliver tyndhårede. Hvis det så bliver lidt sværere hos kvinderne, tror man, at det skyldes det manglende hår, når det i virkeligheden skyldes manglende selvtillid. Det bliver herefter en ond cirkel, fordi ens usikkerhed bliver endnu større. Derfor, kære mand: Frem med brystet, op med hovedet og omfavn det skaldede look! Damerne vil elske dig for det.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *