Lider David Beckham af hårtab?

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest

David Bechams hår

David Beckham er et stilikon! Han har igennem årene været trendsetter, når det kommer til frisurer. De fleste kan huske Beckhams mohawk, hans manbun eller hans fletninger, de såkaldte cornrows, som han måske burde havde droppet, da han besøgte Nelson mandela (lav en google-søgning og du vil se hvorfor).

 

De fleste frisører i Danmark må have hørt følgende sætning utroligt mange gange: “Jeg vil have det samme som David Beckham” – og hey! Hvorfor ikke? Han er en flot fyr, og mange af hans frisurer har da også været mega fede.

 

Den seneste tid er det dog ikke hans flotte hår, der har været omtalt, men nærmere hans mangel på hår. På en familietur til Miami, blev der taget billeder af David Beckham, mens han ligger og soler sig ved poolen. Billederne viser en tyndhåret David Beckham.


Da han ikke lang tid efter får taget billeder i Hong Kong ser håret markant tykkere ud. Det ser også ud til, at det er farvet mørkere. Dette har fået mange til at spekulere på, hvorvidt David Beckham har fået en hårtransplantation.

 

I Dailymail har den anerkendte kirurg, Dr. Asim Shahmalak, udtalt, at han ikke med sikkerhed kan sige det, men at det ser ud til, at David Beckham har gjort noget ved sit hår. Det vil i så fald ikke være første gang, at en tidligere Manchester United spiller får foretaget en hårtransplantation. Wayne Rooney har været meget åben omkring hans hårtransplantation, hvilket har været med til at nedbryde tabuet omkring hårtab. David Beckham har dog på nuværende tidspunkt ikke forholdt sig til rygterne. Han har for et par år siden afvist et tilsvarende rygte, og sagde, at han ville barbere sig skaldet, hvis han så tegn på hårtab.

Hvad tror vi?

Det er umuligt, at konkludere noget med sikkerhed. Billederne af en tyndhåret David Beckham kan godt skyldes vådt hår, og at lyset får det til at se meget uheldigt ud. Her på HairLossHelp tror vi dog, at David Beckham har gjort noget ved håret. Om det er en mindre hårtransplantation, eller om David Beckham benytter fillers (hårfibre) ved vi ikke. Vi ved dog, at David Beckham har adgang til de bedste behandlinger der findes, og at han derfor vil være i stand til at få et meget godt resultat.

Sandheden er dog: Who cares? Det kunne være ekstremt fedt, hvis en af verdens største stilikoner ville stå frem, hvis han havde fået foretaget et indgreb. Dette ville for alvor være med til at nedbryde tabuet, men i sidste ende kommer det egentlig ikke os ved. Det vigtigste er, at DU har det godt med dig selv og dit evt. hårtab.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *